Resultaten voor tramhalte venlo

tramhalte venlo
De Tramhalte Wikipedia.
De Tramhalte is een monumentaal pand in het centrum van Blerick, een stadsdeel van de Nederlandse gemeente Venlo. Het pand is gebouwd in neoclassicistische stijl 1, en was in de beginperiode 1890 een herberg. Destijds lag het pand bij een tramhalte en dankte ook haar oorspronkelijke naam hieraan.
taxi
Restaurant De Tramhalte in Venlo Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Restaurant De Tramhalte Venlo. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Restaurant De Tramhalte in Venlo. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Restaurant De Tramhalte Venlo.
volledig geintegreerde vaatwasser
Restaurant De Tramhalte Venlo Oozo.nl.
De onderneming Restaurant De Tramhalte is gevestigd op Antoniusplein 4 te Venlo en is actief in de branche Restaurants. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 63379910 en is gelegen in Blerick-Centrum in de gemeente Venlo.
SEO optimalisatie
Home.
U kunt bij ons terecht voor een gezellig avondvullend diner met zn tweetjes, met familie, vrienden of collegas. Dus kôm lekker preuve en geneete beej de Tramhalte! Onbeperkt eten voor 2695., Gelieve telefonisch te reserveren.: 077-851 29 70. 5921 GV Venlo.
zaans medisch centrum adres
Restaurant De Tramhalte in Venlo Restaurants.nl.
Pastoor op Heijstraat 63, Venlo. Napoleonsbaan Noord 46, Baarlo. Klaasstraat 23B, Venlo. Parade 19, Venlo. Venloseweg 25, Maasbree. Straelseweg 35, Velden. Landhuis de Barones. Kruisweg 40, Arcen. Maasbreeseweg 1, Sevenum. Nijmeegseweg 38, Venlo. Urbanusweg 11, Venlo. Jodenstraat 49, Venlo. Picardie 6, Venlo.
Restaurant De Tramhalte www.tramhaltevenlo.nl Startpagina Blerick Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Restaurant De Tramhalte www.tramhaltevenlo.nl heeft een vacature geplaatst. Weet jij van aanpakken, ben je spontaan, gastgericht dan zijn wij op zoek naar jou! Restaurant De Tramhalte www.tramhaltevenlo.nl voelt zich fantastisch. 21 juli om 1140.: Binnenkort kunt u via invenlo.nl ook thuis genieten van onze heerlijke wereldse tapas gerechtjes!
Restaurant De Tramhalte, Venlo Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Venlo. Restaurants in de buurt van Restaurant De Tramhalte. Populaire keukens in Venlo. Café restaurants in Venlo. Fastfood restaurants in Venlo. Frans restaurants in Venlo. Glutenvrije restaurants in Venlo. Italiaans restaurants in Venlo. Japans restaurants in Venlo.
Tapas Restaurant De Tramhalte.
Antoniusplein 4-5 5921 GV Venlo Tel: 077-8512970 e-mail website. Prijs drie gangen. Maak kennis met de uitgebreide keuken van restaurant De Tramhalte in het gezellige centrum van Blerick. Geniet bij Restaurant De Tramhalte van een avondvullend diner; gezelllig met z'n' tweetjes, met familie en vrienden of met collega's.
De Tramhalte in Venlo Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Venlo /. De Tramhalte in Venlo. Antoniusplein 4-5 5921 GV Venlo Nederland Kaart.
De Tramhalte in Venlo Eet.nu.
Een week later bij een soortgelijk concept in Venlo geweest, maar dat kwam niet eens in de buurt van de Tramhalte. De voorgaande opmerkingen over het soms lang uitblijven en niet gelijkertijd serveren van gerechtjes is inderdaad wat vervelend. Dit zou beter kunnen.
Tramhalte Venlo is a big tappas restaurant, food is verry good Review of Restaurant De Tramhalte, Venlo, The Netherlands TripAdvisor.
Log in Join. Tramhalte Venlo is a big tappas. Restaurant De Tramhalte. Restaurant De Tramhalte. Tramhalte Venlo is a big tappas restaurant, food is verry good. Review of Restaurant De Tramhalte. Restaurant De Tramhalte. Antoniusplein 4, 5921 GV Venlo, The Netherlands.

Contacteer ons