Resultaten voor cafe venlo

cafe venlo
Welkom De Klep.
Tijdens uw bezoek aan Venlo kunt u in dit authentieke bruincafé of in de rustige kloostertuin genieten van bijzondere dranken. We hebben een uitgebreide borrelkaart en voor de niet bierdrinker zijn er overheerlijke andere dranken te krijgen. De Klep heet niet voor niets een proeflokaal.
Combi-magnetron
Grand Café de Keulse Kar Venlo.
Kan ook niet anders aangezien de naam Keulse Kar afkomstig is van de 17 e eeuwse handelsroute vanuit Brabant die via Venlo eindigde in Keulen. Karren bepakt met linnen van de vlasboeren werden dagelijks naar Duitsland gebracht en Venlo fungeerde als ultieme rustplaats voor ondernemende reizigers en nijveraars.
babykaartjes
Cafés in Venlo: volop keuze Venloverwelkomt.
Plan je bezoek. Hapje, drankje, Grand cafe! Een wereld aan keuze. Plan je bezoek. Bereikbaarheid en Vervoer. Openingstijden en koopzondagen. Regio Voices zaterdag 21 juli. BlïerOck zondag 22 juli. Drive-In Movienight Mamma Mia 2 vrijdag 27 juli. Paradefeesten vrijdag 03 augustus. Zomerparkfeest donderdag 09 augustus. Genieten van een koud biertje of een welverdiend wijntje. Ook voor wie graag een wijntje, biertje of borrel drinkt heeft Venlo de rode loper uitgerold.
budget gaming pc
Café Top 100 2017 nr.8: De Klep, Venlo Misset Horeca.
Je zou je er bijna heilig gaan voelen. Keizerstraat 13, Venlo. Gastheer en vrouw: Louis en Eef Klaassens / Type: speciaalbiercafé / Open: 5 dagen / Percentage omzet uit drank: 85 / fluitje 220, cola 220, koffie 220., Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2017 inclusief de juryrapporten. Eerste publicatie door Michael Simon op 6 nov 2017. Laatste update: 6 nov 2017. Reageer op dit artikel. Café Top 100. Cafe Top 100 2017.
prince
Home Grand Café Maagdenberg.
Het befaamde en geliefde Grand Café Maagdenberg is een begrip in Venlo en staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Of u nu komt voor een snelle lunch, Oma's' Pot of een lekker speciaalbier; u bent bij ons aan het juiste adres!
Shannons Irish Pub Venlo.
Shannons is een gezellige, authentieke Irish Pub gelegen in het centrum van Venlo op de Parade. In de pub kan iedereen terecht voor een heerlijk hapje en een drankje en ook daarnaast is er genoeg te doen: veel live sport te volgen op groot scherm, diverse live muziekoptredens en een Quiz Night.
Uitgaan / stappen in Venlo Venloverwelkomt.
Het complete overzicht van evenementen laat zien dat Venlo een echte evenementenstad is. De agenda in één keer overzien is dan ook bijna niet te doen. De zoekfunctie helpt je gelukkig een handje om de leukste activiteiten in Venlo te vinden!
Café de Locomotief.
We zijn vandaag geopend van 1000: tot 0400.: Welkom bij Café de Locomotief, sinds 1983 het gezelligste café van Venlo! Geniet van een speciaalbier op een van de oude treinbankjes of op ons terras, of kom feesten in de latere uren.
Café BLVD Home.
De 5 beste cafés in Venlo TripAdvisor.
Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Venlo gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Venlo gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Cafe Restaurant Central. 1 van 6 resultaten.
Dag Motown Venlo.
Voor de beste sushi uit de regio en overheerlijke steaks van de grill. In Venlo al méér dan 10 jaar een begrip. Begonnen als nachtclub en nu uitgegroeid tot een volwaardig restaurant. Eten drinken op het verwarmd terras, of in het restaurant genieten van de allerbeste sushi en steaks van de grill.

Contacteer ons