Meer resultaten voor boulevard venlo restaurant

boulevard venlo restaurant
Cafe BLVD Menukaart.
muursticker
Café BLVD in Venlo Eet.nu.
op 1 juli 2015. Gegeten met een groep van 12 personen, het was 30 graden, de gereserveerde tafel was vol in de zon, achter glas gereserveerd. Het personeel deed niets om het enigzins aangenaam te maken, ook heeft het restaurant geen parasols.
vaatwasser
Thuis De Werf.
Wij serveren beleving! Restaurant De Werf vindt u op de nieuwe Maasboulevard in Venlo, onder de schaduw van de nieuwe winkelstraat en skyline van Venlo. De Werf is een sfeervol restaurant dat oud en nieuw Venlo bij elkaar brengt. Bij ons kunt u een verzorgde avond met overheerlijke gerechten en wijnen verwachten van onze gastvrouwen Eline Rutten en Sanne Kortooms.
Zinzi Horloges
Café BLVD Home.
babykaartjes
Cafe BLVD in Venlo Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 10 jan. Een van mijn favoriete plaatsjes om te lunchen in Venlo. Ik kies altijd voor de Dry Aged Hamburger. De burger is rijkelijk belegd, het vlees super mals en de frietjes heerlijk krokant! Echt een aanrader. Bediening is wel aanwezig, maar je moet wel vaak zelf initiatief nemen om service te krijgen. Toch blijven ze altijd correct en vriendelijk. Qua locatie super gelegen. Alleen is het restaurant aan wat vernieuwing toe. Van lampen die al werkelijk maanden kapot zijn tot krakkemikkige tafels en stoelen. Een klein beetje liefde zal Café BLVD zekers goed doen! Voor alsnog zeg ik graag: Tot de volgende keer! Datum van je bezoek: 6 dec. Heerlijk gegeten op de Boulevard.
Cafe BLVD Maasboulevard Venlo.
Een ambitieus plan in het hart van Venlo, waar wonen en winkelen, cultuur en recreatie logisch in elkaar overvloeien. Het nieuwe park, de passantenhaven, de terrassen langs de Maas en het aantrekkelijke winkelaanbod vormen samen de rode draad, die inwoners en bezoekers van Venlo met elkaar verbindt.
Cafe Blvd, Venlo Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Werf 3, 5911 DK Venlo, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Staat deze locatie voornamelijk bekend om bars cafés? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een Italiaans restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?
Cabillaud.
Cabillaud is het restaurant van De Maaspoort. In Cabillaud zetten we de lijn van De Maaspoort voort: kwaliteit, authenticiteit en uniciteit, vertaald naar de keuken, de chefs, het interieur en de locatie. Chef Eric Arts kookt zoveel mogelijk met pure ingrediënten en maakt daarmee ware kunstwerken. Gastheer Iver Wiertz en zijn team zorgen in de sfeervolle ambiance met uitzicht over de Maas voor de rest van de topbeleving. Cabillaud staat voor een vakantiegevoel maar dan dicht bij huis. De gerechten zijn onderscheidend, de wijnen zijn verrassend, de service is excellent en de bijzondere locatie zorgt voor de omlijsting. Bekijk hier het schitterende dakterras. Naast Cabillaud beschikt De Maaspoort ook over brasserie Luif Aete Drinke met lunchkaart, hotelbar De Miste en Theaterhotel Venlo.
De Maasboulevard Venloverwelkomt.
Mét een lekker drankje erbij. Sfeervol restaurant aan de Maasboulevard. Sfeervol zitten aan het water. Sfeervol genieten van pure gerechten. Grasstrand de Catwalk. Zien en gezien worden, in het zonnetje, op één van de mooiste plekjes van Venlo. Het wordt niet voor niets de Catwalk genoemd!
Luif Aete Drinke.
31077 320 72 22. Oude Markt 30, 5911 HH Venlo. Q-park parkeergarage Maasboulevard: Prinsessesingel 5, Venlo. Postbus 333, 5900 AH Venlo. Peperstraat 31, 5911 HA Venlo. wij danken onze partners. meest gastvrije theater. Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws?

Contacteer ons